Käyttö- ja toimitusehdot

Päivitetty 19.5.2020

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Ebba + Albus collection, 2113829-5. Tuotteita myydään täysi-ikäisille, alle 18-vuotiaalla tulee olla holhoojan suostumus. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan Ebba + Albuksen verkkokaupasta osoitteesta www.ebbaalbus.fi, sähköpostilla tai vaihtoehtoisesti sosiaalisen median alustoilta (facebook, instagram).

Saat tilauksen jälkeen tilausvahvistuksen, josta voit vielä tarkistaa tilatut tuotteet, tilauksen hinnan sekä toimituskulut. Varmista vielä että toimitusosoite on oikea. Ebba + Albus collection ei voi vastata väärien toimitustietojen takia hukkuneista lähetyksistä. Ebba + Albus collection pidättää oikeuden perua asiakkaan tilaus, jos huomataan selkeä hinnoitteluvirhe.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimivat Paytrail Oyj sekä PayPal-maksupalvelu. Voit käyttää myös tilisiirtoa.

Paytrail Oyj (2122839-7) toimii yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytraililta käytössä ovat pankkipainikkeet: Nordea, OP, Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Oma Säästöpankki, POP Pankki, S-Pankki, Säästöpankki, Ålandsbanken. Luottokortit: Visa, Master Card. Lisäksi MobilePay, Pivo ja Apple pay. 

Lisää tietoa Paytrail-maksupalvelusta kuluttajille: https://www.paytrail.com/kuluttajille

Toimitusaika ja toimitustapa

Posti kirjetoimitus 2-14 arkipäivää.

Postipakettitoimitus 1-5 arkipäivää.

Pyrimme pakkaamaan ja postittamaan varastotuotteet kahden arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta. (Poikkeustilanteista ilmoitamme nettisivuillamme.) Tuotteet toimitetaan Postin välityksellä. Tilaukset toimitetaan perille joko kirjeenä tai postipakettina, asiakkaan valinnan mukaan. Postin kotimaan kirjelähetykset jaetaan vastaanottajalle tavallisesti 4:ssä työpäivässä, jolloin tilauksesta tuotteen saapumiseen menee siis tavallisesti noin 2-16 arkipäivää. Postipaketeille toimitusajaksi posti antaa 1-3 päivää, eli tilauksesta tuotteen saapumiseen menee tavallisesti 1-5 arkipäivää. Toimitusajoissa voi olla viiveitä, jotka johtuvat kuljetusyrityksestä.

Isot tilaukset toimitetaan aina postipakettina postin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin. 

Toimituskulut Suomeen

Tuotteiden hintoihin lisätään toimituskulut tuotteen koon ja painon mukaan. Pienissä tilauksissa asiakas saa itse valita joko kirje- tai pakettitoimituksen.

  • Kirjetoimitus: 5,20€
  • Pikkupaketti: 5,90€
  • Pakettitoimitus: 6,90€
  • Yli 60€ tilaukset toimitetaan veloituksetta.

Palautus ja vaihto

Asiakkaalla on 30 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa. Asiakas vastaa tuotteen palautuskuluista. Huom! Tilauksen noutamatta jättäminen ilman ilmoitusta, ei ole palautus.

Jos haluat vaihtaa esim. tilaamasi tuotteen kokoa, voit palauttaa vääränkokoisen tuotteen ja tehdä uuden tilauksen. 

Jos palautuksen jälkeen joku saamasi alennus ei enää täyty, esim. määräale tai postikuluale, huomioidaan tämä palautettavassa summassa. Esimerkiksi jos olet tilannut tuotteita yli 60€ arvosta ja saanut tämän vuoksi ilmaisen toimituksen, niin palauttaessasi tuotteita, pidätämme toimituskulujen hinnan palautuksesta, jos jäljelle jääneiden tuotteiden summa jää alle 60€.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa tai virhe tuotteessa

Asiakkaan tulee tarkistaa tilaamansa tuote heti sen saatuaan ja ilmoittaa virheellisestä tuotteesta viimeistään 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksessa, tuote on väärä tai siinä on muuta huomautettavaa, toivomme että asiakas on välittömästi yhteydessä asiakaspalveluun. Jos tuote on vioittunut postissa, on myös postille tehtävä reklamaatio heti noudon yhteydessä!

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan tulee aina ennen tilausta tutustua voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Ebba + Albus collection käsittelee asiakastietoja luottamuksellisesti, eikä luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille ilman asiakkaan suostumusta, lukuunottamatta välttämättömiä tahoja kuten maksupalvelun tarjoajia, kuljetusyrityksiä ym.